Tuesday, April 22, 2014

Anime time: Fairy Tail



   Fairy Tail este o serie manga scrisă și ilustrată de Hiro Mashima. A fost publicată în Weekly Shōnen Magazine din 2 august, 2006.  Fairy Tail urmărește aventurile lui Lucy Heartfilia o tânără vrăjitoare wizard (魔導士 madōshi) sau mag, ce se alatură unei ghilde și face echipă cu un membru al ghildei respective Natsu Dragneel, care se află în căutarea dragonului Igneel.
Despre anime:



    Lucy Heartfillia este un mag celestial de 17 ani care fuge de acasă pentru a se alătura ghildei Fairy Tail, o ghildă cunoscută pentru distrugerile provocate de membri săi. Pe drum, ea îl întalnește pe Natsu Dragneel, un băiat care călătorește prin regatul Fiore împreună cu partenerul său Happy, o pisică albastră zburătoare, care este în căutarea părintelui său viterg, un dragon numit Igneel, dispărut în urmă cu șapte ani. Lucy este curând răpită de un mag trădător care se dă drept faimosul Salamander din Fairy Tail. Natsu o salvează pe Lucy, arătând că el este adevarătul Salamander și un ucigaș de dragoni, un mag cu abilițătile unui dragon. După învingerea impostorului, Natsu o invită pe Lucy să intre în Fairy Tail. Lucy formează o echipă cu Natsu și Happy, împreună cu Gray Fullbuster, un mag al gheții cu un obicei de a se dezbrăca accidental, și Erza Scarlet, o femeie mag cu armură.
                                              


Film

Pe 12 Octombrie 2011 a fost o adaptare anime a Fairy Tail, intitulată Fairy Tail Filmul: Preoteasa Phoenix 劇場版 FAIRY TAIL 鳳凰の巫女 Gekijōban Fearī Teiru: Hōō no Miko), care a fost emis pe 18 August 2012. A fost regizat de Masaya Fujimori, și scenariul a fost scris de Masashi Sogo. Filmul a fost licențiat în America de Funimation.

                                                  

No comments:

Post a Comment