Saturday, January 26, 2013

Recenzie: Nici moarta, Nici maritata


DESCRIERE

     Betsy Taylor, fost fotomodel, actualmente secretara, in varsta de 30 de ani, are parte de o saptamana cam... speciala.
Mai intai isi pierde slujba, apoi moare intr-un accident de masina, doar ca, intr-un final, sa se trezeasca la morga, imbracata cu un costum roz si incaltata cu pantofii cei ieftini ai mamei sale vitrege. In ciuda eforturilor sale disperate, pur si simplu nu poate sa moara intru totul, ci se trezeste in fiecare noapte, chinuita de o sete fantastica - setea de sange -, o dieta cu adevarat insuportabila.
     Si cum intotdeauna e loc de mai rau, noii sai prieteni o iau drept regina amintita in profetiile din vechime si vor sa o arunce in lupta cu cel mai de temut vampir din ultimii 500 de ani. Desi nu-i pasa catusi de putin de soarta neamului de vampiri, exista o arma care o convinge sa li se alature: pantofii de firma.

RECENZIE
"Ziua in care am murit a inceput prost si s-a inrautatit in ritm alert"
Recunosc acesta a fost citatul care m-a atras din prima la acesta carte , si recunosc a fost una dintre cele mai amuzante de pana acum.
Betsy un model de 30 de ani proaspat concediata ca si secretara are parte de cateva intamplari cam speciale si nu ma refer in sensul bun...mai ales dupa ce este lovita de un camion.

"Cand am vazut ca tipul avea sa dea peste mine, am paralizat pe loc, precum o caprioara surprinsa de lumina farurilor. O caprioara mare, blonda si tampita care isi facuse suvita deschise la culoare"
Aventura incepe atunci cand Betsy se trezeste la morga intr-un costum hidos, roz cu incaltarile mamei vitrege. De aici totul se complica mai ales ca afla ca e un vampir si nu zombi asa cum credea ea...si nu orice vampir, ci o regina care se vorbeste in profetii.

-Eu sunt Betsy
-Betsy?
-Nu incepe. N-am ca face daca sunt dotata cu puteri malefice si un prenume banal.
-Imi pare rau, atat doar ca....intelegi? Lista e suprarealista
- Lista?
-Vampir, nemoarta, creatura a noptii, o sete nestavilita, violatoare de barbati si...Betsy?!
Aruncata intr-o lume a vampirilor, profetiilor, si a pantofilor de firma, Betsy se descurca cum poate, desigur fara pantofi ei preferati nu se poate.




No comments:

Post a Comment