Wednesday, January 23, 2013

Rise of the Guardians (2012) Cinci eroi de legendă - o mica parere

DESCRIERE:

     CINCI EROI DE LEGENDĂ este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea.
     Proiectul "Rise of the Guardians" este bazat pe cărţile pentru copii "The Guardians of Childhood", încă nepublicate, ale scriitorului William Joyce. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moş Crăciun), Bunnymund (Iepuraşul de Paşti), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluţă).


                                              Parerea mea

   Rise of the Guardians a fost un film destul de interesant pentru cei mici dar si pentru adulti, efectele speciale au fost deosebite (preferaţii mei sunt Moş Ene, cu fuioarele lui de vise aurii, dar şi Omul negru). Trebuie sa recunosc ca astazi foarte putine filme de animatie pentru copii reusesc sa pastreze acea magie care sa ne faca pe toti sa credem in continuare in povesti...
  Personalitatile comice si spiritul competitiv si protectiv pe care il manifesta personajele sunt punctele tari ale filmului. Trebuie sa recunosc ca fimul de animatie a avut si unele puncte mai slabe, dar in principu a fost frumos.

                                                  Trailer






No comments:

Post a Comment